LatestNews

Adams student van die jaar op SM se VOO gradeplegtigheid

Die Swartland Munisipaliteit het verlede week ‘n gradeplegtigheid vir Volwasse Onderwys-en-Opleiding (VOO) aangebied vir munisipale werknemers wat sukses behaal het in die onderskeie vlakke van die program.
Frikkie Adams is as die student van die jaar aangewys en die ander top-presteerders was Willem Baron, Mabandla Liwani, John Baadjies, Selvin Welkom, Siyabonga Maqoko, Denzil Adams, Johan September en Granville Rhodes.

By Frikkie Adams (naaslinks) staan Aneeka Jacobs, provinsiale bestuurder van die PG SETA (plaaslike regering SETA), Philip Humphreys, Swartland Munisipaliteit se waarnemende munisipale bestuurder en direkteur van beskermingsdienste, en Gaynor April, koördineerder van die OOV-program en menslike hulpbronbeampte van die Swartland Munisipaliteit.

Foto’s: SM Facebook

Leave a Reply

error: Content is protected !!