Agri/Business

Malmesbury diensverskaffers: Stemming oop

Malmesbury se Diensverskaffers van die Jaar word weer eersdaags aangewys.
Daar is vyf kategorieë waarvan vier deur Malmesbury Sakekamer behartig word en die vyfde is die landboukategorie van Agri Malmesbury.
Laasgenoemde afdeling word ook apart deur Agri Malmesbury behartig en slegs lede daarvan kan aan die stemming deelneem.

Vir die vier afdelings van Malmesbury Sakekamer is die genomineerdes bekend gemaak en kan die publiek nou stem.
Die vier afdelings is:
Klein besigheid (1-10 personeellede)
Medium besigheid (11-25 personeellede)
Groot besigheid (26 en meer personeellede) en
Persoon van die Jaar-toekenning vir uitstaande dienslewering.

Daar sal vyf finaliste in elke van die afdelings wees en die uiteindelike wenners van al die afdeling word op 21 Oktober by die gesamentlike geleentheid in die Malmesbury stadsaal aangewys.
Volgens die sakekamer se webwerf moet jy met ‘n e-posadres registreer om te kan stem .
“Daarmee kan jy net een keer stem. (Elke persoon wat stem, kry net een kans om ‘n stem uit te bring).
“Stem vir jou besigheid van keuse in elke afdeling, klein, medium en groot. Stem ook vir jou individu van keuse.
“EEN STEM per afdeling word toegelaat.
“Jy is nie verplig om in elke afdeling te stem nie.”

Die genomineerdes gelys in elke afdeling waarvoor die publiek nou kan stem, is:
Klein Besigheid: Couch Comfort Warehouse, Chrome it Malmesbury, Die Handels slaghuis, Die Kookwaterwinkel, Efficient Wealth Malmesbury, FH Auto Services, KCA Pools and Tools, Koffie, Le Minnie Attorneys Inc, Manie’s Halaal Take Aways, Octavoscene, PDP Electrical, Philip On Call Handyman Services, Plumblink, Q4U, Skreedcon Civils, Swartland Gazette, Swartland Apteek, Swartland Mattress Warehouse, Swartland Swemclub en W.R. Motors.

Medium Besigheid: AR24, Bergzicht Dierehospitaal, Best Drive Malmesbury, Bike Addict, Flynet / Cornergate, Geard Apteek, Graanland Ingenieurswerke, Groenkloof Dierekliniek, Henks Vleismark / Kekkel en Kraai, JHL Ingenieurswerke, Malmesbury Dierekliniek, Sabino Canyon Spur, Swartland Finansiele dienste (SFD) en The Courier Guy Malmesbury.
Groot Besigheid: Build It Malmsbury, BVSA, KaapAgri, Louw Diggers, Malmesbury Fisheries, Malmesbury Superspar en RSAM.

Persoon van die Jaar-toekenning vir uitstaande dienslewering: Abdurahgmaan Allie, Manie’s Takeaways; Alana van Heerden, Efficient Wealth Malmesbury; Dr. Andries Lesch, Malmesbury Dierehospitaal; Andro Engelbrecht, Entrepreneur; Anet De Beer, Malmesbury Munisipaliteit; Aransha Muggel, Kekkel & Kraai; Ashlynne Fortuin, Screedon Civils; Auguste van den Berg, Spar; Caylyn Arendse, The Courier Guy; Celest Conradie, Koffie; Chune van Loggerenberg, Malmesbury Kookwater; Corne Snyman, BOC Off-Road Industries; Craig Du Plessis, Flynet; Dehlia Esterhuizen, Swartland Apteek; Dr. Brink Botha, Malmesbury Dierehospitaal; Dr. Duandri Botha, Malmesbury Dierehospitaal; Dr. Maryke Baartman, Bergzicht Dierehospitaal; Dr. Dylan Carulei, Malmesbury Dierehospitaal; Elandri Labuschagne, Glitter en Skitter; Tonya Ernstzen, Ella Bella; Emanuel De Abrue, Malmesbury Fisheries; Ericka Visser, RSA Makelaars; Francois Heyneke, FH Auto Services; Gawie Malan, Geard Apteek; Hildegarde Geldenhuys, Time to Train; Ilza le Minnie, Le Minnie Attorneys; Inke Kleynhans, Salon De Bron; Jacobus Jooste, Graanland Ingenieurswerke; Gabi Rose, Swartland Mattress Warehouse; Jacques Rose, Swartland Mattress Warehouse; Jamie Dawson, Q4U; Jeanne Steyn, Swartland Dojo; Jessika Janse van Rensburg, Swartland Swemklub; Johann Beukes, Cherry Lane; John Solomons, Chrome It Malmesbury; Joline Wagter, Geard Apteek; Karin Neethling, Swartland Joernaal; Katrien Koegelenberg, Old Mutual; Kobus Myburgh, KCA Pools and Tools; Lariska Els, Courier Guy Malmesbury; Louis Jonker, BVSA Konsult; Maryke Baartman, Bergzicht Dierehospitaal; Kobus Taljaard, Taljaard Dienste; Penny Louw, RSA Makelaars; Philinda Kitshoff, Octavoscene; Pieter van der Westhuijzen, Flynet ISP; Quinten Carelse, Plumblink; Rene de Klerk, Kookwater Malmesbury; Stephan Niemann, RSA Makelaars; Sunell Swanepoel, The Courier Guy; Tania Botha, Kookwater Winkel; Tiaan Du Plessis, PDP Electrical; Tina Edas, Chrome It Malmesbury; Tino Kriel, Kookwater Malmesbury; Werner Rautenbach, WR Motors; Wiaan Engelbrecht, BVSA en Zaan Schreuder, Laerskool Swartland

Leave a Reply

error: Content is protected !!